POLARIS – energija koja iscjeljuje i

 

pomlađuje

Već odavno je sasvim jasno da smo mi bića elektromagnetske prirode. To je znanstveno dokazano, a masa dijagnostičkih postupaka u klasičnoj medicini bazira se upravo na mjerenju naših elektromagnetskih parametara, pa se na taj način procjenjuje stupanj našeg fizičkog zdravlja ili funkcija pojedinih organa. Najpoznatije od tih metoda su: EKG, EEG, EMG, magnetska rezonanca i još mnoge manje poznate.

Piše: dr. Dino Tomić
Objavljeno u magazinu “Svjetlost” - Zagreb, 16.09.2014.

Apsurd u cijeloj priči je što takvu dijagnostiku ne prati i odgovarajući način liječenja nego se sve svodi na primjenu farmakoloških preparata, koji sve više dolaze pod znak pitanja – zbog svoje neefikasnosti i stravičnih nuspojava. Je li opravdano da se neke bolesti proglašavaju neizlječivim i da se terapija istih svodi na doživotnu ovisnost o lijekovima, ako se zna da su iste te bolesti bile uspješno liječene prije nekoliko desetaka godina? Zadivljujući su rezultati koje su dr. Georges Lakhovsky i Nikola Tesla postizali primjenom svojih visokofrekventnih oscilatora i vortex (vrtložnih) antena na velikom broju pacijenata s raznim zdravstvenim problemima.

Slike 1, 2 i 3 govore same za sebe, a snimljene su 40-ih godina prošlog stoljeća. Ako se dobro zagledate u sliku 3, primijetit ćete da ne samo da je nestala povreda s lica nego su se i bore ispeglale, koža zategnula, kosa postala gušća. Osoba ne samo da je izliječena nego se i značajno i vidno pomladila. Ako je to bilo moguće prije toliko godina, što je tek danas moguće.

Rad s vibracijskim uređajima

 

Fasciniran cijelom ovom pričom, već godinama se s nekolicinom kolega liječnika i inženjera bavim ovom problematikom. Uspjeli smo nabaviti i napraviti većinu aparata i uređaja koji su i tada bili korišteni, nabavljali smo izvorne sheme uređaja iz muzeja Nikole Tesle u Beogradu i sa svih strana svijeta, gdje god su bile dostupne. Rezultati koje smo dobivali s tim aparatima bili su fascinantni. Neke probleme, npr. s lokomotornim aparatom (kičma, zglobovi, tetive, ligamenti) – koji su pacijente mučili godinama i pored svih klasičnih medicinskih postupaka – uspijevali smo riješiti za vrlo kratko vrijeme, u svega nekoliko tretmana. Neke od tzv. ‘neizlječivih’ bolesti, kao što je hipotireoza (Hashimoto) uspijevali smo izliječiti isto kao i oni prije toliko godina.

Međutim, od sve tehnike koju smo koristili, na mene je najveći, zapanjujući utisak ostavila polarizacijska antena, odnosno polarizacijski disk. To je mali uređaj koji bez ikakvog električnog napajanja postiže takve efekte i rezultate kod osobe koja ga koristi da je vrijedan svake pažnje i divljenja. Kao liječnik ginekolog, u klasičnoj sam medicini vrlo brzo dosegnuo plafon… granicu do koje se može pomoći pacijentu. Poslije su se stvari počele vrtjeti u krug, i to me ja ponukalo da tragam za drugim načinima liječenja. Završio sam kvantnu medicinu, akupunkturu, homeopatiju, MRT, neke energetske metode kao sto su rekonekcija, reiki, i neke od novijih tehnologija svijesti. Radio sam i radim na najsuvremenijim dijagnostičkim i terapijskim aparatima, koji nadilaze današnju klasičnu medicinu za tisuću godina. Međutim, ništa od toga na mene nije ostavilo takav dojam kao što je POLARIS – polarizacijski disk, upravo svojom jednostavnošću i efikasnošću.Sve godine mog učenja i truda dovedene su u pitanje kada sam shvatio da svaki čovjek – bez ijednog dana bilo kakve obuke – kad uzme POLARIS u ruku, postaje najmoćniji, vrhunski iscjelitelj.

S ovim jednostavnim uređajem radili smo razne pokuse. Primjerice, na biljkama. One biljke koje su bile izložene djelovanju POLARISA mnogo su brže napredovale od onih drugih. To i sami možete vidjeti na slici 4.

 

                                                                                                                       sl. 4

Očigledno je da desna biljka (pšenica), pod kojom se nalazi polarizacijksi disk, ima veću masu za bar 30%, listovi su duži i vitalniji, dok su kod druge povijeni i kraći.

Iskustva korisnika

 

Isto se događa i s ljudskim organizmom: za vrlo kratko vrijeme nestaju mnogi zdravstveni problemi i postiže se vitalnost organizma. Za štitnu žlijezdu se, recimo, zna da je dirigent cijelog organizma. Kada je ona u hipofunkciji (Hashimotov sindrom) dolazi do naglog propadanja organa, pojave mnogih teških, ponajprije autoimunih bolesti, i do brzog starenja organizma. Tretiranjem štitne žlijezde samo 5-10 minuta dnevno ne samo što se može riješiti hipotireoza nego se i kod zdravih ljudi postiže izuzetna vitalnost i počinje proces pomlađivanja. Sada već imamo povratne informacije od stotina korisnika POLARISA: od zahvalnosti onih koji godinama nisu mogli spavati – dok sada s POLARISOM pored kreveta ili pored jastuka spavaju kao bebe – do onih koji su imali razne druge zdravstvene probleme, a sada ih više nemaju. U okviru moje ginekološke prakse pokazao se fenomenalnim. Savjetovao sam pacijentice da dok piju kavu i razgovaraju s prijateljicom sjede na POLARIS-u. To je bilo sasvim dovoljno terapijsko vrijeme da se riješe koječega: od najbanalnijih vaginalnih infekcija do ozbiljnijih ginekoloških problema. Usput bi se riješile i upornih urinarnih tegoba ili, recimo, dosadnih hemoroida.

Istim postupkom, sjedenjem na disku ili držanjem između nogu u ležećem položaju, muškarci bi oporavili svoju prostatu, poboljšali libido, a samim tim i svoj seksualni život. Poznato nam je također da, kod žena, smanjenjem ili prestankom hormonske aktivnosti jajnika dolazi do ubrzanog starenja i urušavanja zdravlja, u vidu osteoporoze, kardiovaskularnih bolesti itd. Tretiranjem donjih dijelova trbuha dolazi do stimulacije i revitalizacije jajnika, a samim tim i do uspostavljanja normalnog hormonskog statusa te produženja vitalnosti i usporavanja starenja organizma. Stimulacijom viših zona na trbuhu rješavaju se dugogodišnji problemi s probavom i opstipacijom, ili se, s obzirom da dolazi do ubrzanja rada crijeva i cjelokupnog metabolizma, regulira tjelesna težina.

Neki pacijenti su tretirali čeono područje i nisu mogli vjerovati što su izbacili iz svojih bolesnih sinusa. Povremenim tretiranjem jetre i slezene – što je vrlo bitno – potaknut ćete detoksikaciju organizma i drastično jačanje imunološkog sustava. Spisak iskustava je isuviše dug da bismo ih sva nabrojali, ali je važno naglasiti da ne postoji aspekt zdravlja na koji se POLARIS nije pozitivno odrazio. Još jedna vrlo bitna stvar koja se mora napomenuti je da ovaj uređaj nema nikakvo zračenje tipa magnetizma ili bilo kojeg drugog. U pitanju je čista znanost, odnosno efekti fizike. On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam iscijeli na posve prirodan način, što je, uostalom, jedino i moguće. Mi, u suštini, u našem organizmu imamo sve mehanizme samoiscjeljenja i sve prirodne lijekove koji nepogrešivo djeluju i ne mogu se predozirati. 

Problem nastaje kada dođe do pada razine ili poremećaja protoka energije u organizmu, što POLARIS uspješno nadoknađuje i rješava. Prilikom korištenja POLARISA svatko će, bez izuzetka, osjetiti nekakve senzacije u određenom području tijela, koje mogu biti u vidu pojačanja boli, pečenja, čupanja, pritiska, peckanja, topline, pojačanog rada crijeva i slično. Oni s lošijim zdravstvenim stanjem imat će izraženije tegobe. Neka vas to ne uplaši jer to samo ukazuje da na tom mjestu postoji poremećaj i da organizam odmah kreće da ga popravi. Svakim danom primjene, te senzacije će biti sve manje, sve dok se ne izgube, odnosno dok se problem na tom mjestu sasvim ne ukloni, a organizam očisti od nakupljenih toksina.

Načini uporabe

 

Jedan od veoma korisnih načina primjene POLARIS-a je da ga stavite ispod vrča s vodom i za 30 min. dobit ćete najmoćniji iscjeljujući napitak. Umjesto mrtve, beskorisne vode pit ćete živu i energiziranu vodu, pit ćete čistu energiju – prijeko potrebnu vašem organizmu. Voda iz slavine koja često ima vrlo neugodan miris i okus, postaje meka i veoma prijatnog okusa. Zbog transporta, dugog stajanja na policama trgovina, plastične ambalaže itd., čak i izvorska voda koju kupujete flaširanu u trgovinama nema više onu kvalitetu koju je imala u trenutku uzimanja s izvora i flaširanja. I nju je poželjno izložiti postupku čišćenja i energizacije, kako bi se eliminirale sve negativene informacije koje je pokupila na putu od izvora do vašeg doma. Isti postupak treba provesti i s destiliranom vodom, jer ni ona ne spada u tzv. žive vode. Voda ima sposobnost pamćenja; nadam se da je to poznata činjenica. Neki joj pripisuju čak i atribute života, stoga je
vrlo važno kakvu vodu pijemo.

Jedna zanimljiva stvar koju ćete primijetiti je da ako stavite POLARIS u krevet ili kućicu vašeg psa ili nekog drugog kućnog ljubimca, on vam neće dopustiti da ga uzmete natrag, jer instiktivno osjeća što je dobro za nj. Mala djeca i životinje reagiraju instiktivno i nepogrešivo. Neophodno je napomenuti da će POLARIS, ukoliko ga držite u prostoriji u kojoj boravite (dnevnoj, spavaćoj sobi ili, recimo, uredu na poslu), očistiti vaš prostor od štetnih elektromagnetskih zračenja, pa čak i negativnih energija upućenih od strane drugih osoba. Treba ga držati uvijek u svojoj blizini jer je to nepresušan izvor životne energije. Promatrajte samo raspoloženje ukućana ili kolega na poslu, u prostoriji u kojoj se nalazi POLARIS. Bit ćete ugodno iznenađeni.

Doživotni kućni terapeut

 

Nedavno smo se odlučili i na distribuciju ovog uređaja po veoma povoljnoj cijeni, ne većoj od, recimo, jedne kutije multivitaminskih suplemenata. Ako izostavimo komentar o efektima, kutija suplemenata će vam trajati 1-2 mjeseca, dok POLARIS ima neograničeno ili, kako bismo rekli, doživotno trajanje, bez ikakvog održavanja (kakvo je npr. potrebno za kristale). Malom novčanom investicijom ljudi dobivaju svog doživotnog kućnog energoterapeuta i prijatelja u nevolji. Naša želja je da ovaj uređaj financijski bude dostupan zaista svima koji ga požele. Inače ga mogu koristiti svi ukućani, pa čak i vaši ljubimci i vaše biljke. Moje osobno mišljenje je da toplomjer i POLARIS treba imati svako kućanstvo, s time što toplomjer treba stalno ležati u ladici, a POLARIS treba koristiti.

Sve što je navedeno je plod mnogobrojnih osobnih iskustava korisnika POLARIS-a. Nadamo se da će i vaša iskustva obogatiti našu već veliku riznicu saznanja o efektima i mogućnostima primjene ovog uređaja. Ovo su samo neke od naznaka i prikaza djelovanja polarizacijskog diska; detaljne informacije i uputstvo za upotrbu dobivaju se uz uređaj koji možete vidjeti na slici 5.

sl. 5

Uistinu, svi mi moramo shvatiti da je naše zdravlje isključivo u našim rukama.

Sada kad imamo ovako moćno sredstvo kojim silno možemo utjecati na svoje zdravlje, tada zaista sve zavisi od nas samih. Lijepo je znati da ništa nije nemoguće, zar ne? Budućnost je uvelike počela!

Zainteresirani za kupovinu POLARIS-a se mogu javiti na:

SRBIJA

Mob: 065 / 45 43 452

E-mail: dr.tomic@zdravljenadar.com

website: www.zdravljenadar.com

Cena: 3000 din. + 280 din. troškovi slanja Post Express-om


HRVATSKA

Tel. 0955155446

       +385955155446

    www.polarisdisk.hr

   E mail: info@polarisdisk.hr

   Cijena – 295 kn + poštarina 32kn

 ili Tel: 095 / 85 88 465 ili 091 / 24 22 009

Crna Gora

Mob: 067 / 91 21 059

E-mail: polaris.mne@gmail.com

Cijena- 30 eura + troškovi slanja

Makedonija

mob: 071 / 90 21 36 ili 071 / 86 99 41

E-mail: polaris.mkd@gmail.com

Cena- 2000 denara + troškovi slanja

Bosna i Hercegovina

Mob: 066/09 23 90

E-mail: polaris.bih33@gmail.com

Cijena: 60 Km + toškovi slanja

Slovenija

Tel: 031/43 44 31

Cijena: 34,90 eura + troškovi slanja

Naručivanje iz drugih zamalja na                                                             

E-mail: dr.tomic@zdravljenadar.com

O autoru:

polaris-4Dr. Dino Tomić, spec. ginekologije i porodiljstva, preko 20 godina bavi se istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine. Bavi se kvantnom i biorezonantnom medicinom, završio je homeopatiju i akupunkturu, neke od energetskih tehnika kao što su rekonekcija i reiki, nove tehnologije svijesti. Radi i surađuje s više poliklinika i ordinacija koje se bave sličnom problematikom u Beogradu i regionu..