Zdravljenje in pomlajevanje

 

torek, 30. december 2014 @ 05:02 CET

Uporabnik: Sonce

Piše: J. V.

Obujen pripomoček: polarizacijski disk, imenovan polaris

»Medtem ko piješ kavo, sediš na Polarisu. Malo poklepetaš in se znebiš najbolj banalnih vaginalnih infekcij pa tudi zelo resnih ginekoloških težav. Ob tem pojenjajo še urinarne tegobe, izginejo zoprni hemoroidi …« Tako zatrjuje srbski ginekolog in porodničar dr. Dino Tomić. Polaris pa, o katerem pripoveduje, ne deluje le na ženske in njihove težave. Moški si z njim pomagajo pri težavah s prostato, si izboljšajo libido in s tem tudi spolno življenje … Tako polaris deluje, kadar sedemo nanj. Lahko pa ga polagamo po vsem telesu in si odpravljamo najrazličnejše tegobe. 


Polaris, ki ga kot izjemen pripomoček za zdravljenje in pomlajevanje vsem ljudem priporoča srbski zdravnik, je okrogla plastična plošča, na katero je koncentrično nanesenih sedem prekinjenih kovinskih krogov, ki se tanjšajo od oboda proti središču kroga. Obodni prekinjeni krog je širok pet milimetrov, sedmi najmanjši v centru je širok le en milimeter.

»Ni prav, da marsikatero bolezen prepoznavamo za neozdravljivo in da zdravljenje omejimo na dosmrtno odvisnost od zdravil, če pa vemo, da so te bolezni pred desetletji uspešno zdravili,« je dejal na začetku pogovora zdravnik, ki dela tudi v beograjski ordinaciji Quantum One in se že kaki dve desetletji ukvarja z raziskovanjem načinov zdravljenja zunaj okvirov klasične medicine. Ukvarja se s kvantno in bioenergijsko medicino, je homeopat in akupunkturist, poznavalec ponovne povezanosti, reikija, nove tehnologije zavesti …

Kaj vas je pritegnilo v zdravljenja, ki niso priznana v medicini?
Kot ginekolog sem v klasični medicini kmalu dosegel gornjo mejo, do katere lahko pomagam bolnicam, potem pa so se začele stvari vrteti v krogu. To me je 
vzpodbudilo, da iščem še dru-ge načine zdravljenja. Delal sem in delam z najsodobnejšimi napravami. Absurd je, da diagnostike z EKG, EEG, EMG, magnetno resonanco in drugimi podobnimi napravami ne spremlja tudi takšno zdravljenje. Da ostajamo pri uporabi farmakoloških preparatov, ki so vse bolj vprašljivi zaradi neuspešnosti in grozljivih stranskih učinkov.

Kje je rešitev?
V spoznavanju že znanega; dr. Georges Lakhovsky in Nikola Tesla sta z uporabo svojih visokofrekvenčnih oscilatorjev in vortex anten mnogim ljudem rešila njihove raznolike zdravstvene težave. Poglejte tri slike pacientke, ki govorijo same zase in so posnete v štiridesetih letih prejšnjega stoletja. Z visokofrekvenčnim oscilatorjem ni le odpravljena poškodba na obrazu, temveč so tudi izginile gube, koža je napeta, lasje so gostejši. Oseba ni samo ozdravljena, temveč tudi pomlajena. Če je bilo to mogoče tedaj, zakaj ni mogoče tudi sedaj?

In?
Prav zato se s kolegi zdravniki in inženirji ukvarjam s to problematiko. Kupili in naredili smo naprave, ki so jih nekdaj že uporabljali, pridobili smo izvirne sheme iz Muzeja Nikole Tesle v Beogradu in od drugod, kjer so bile pač dostopne. Rezultati, ki smo jih dosegli s temi napravami, so presenetljivi.

Na primer?
Z aparatom za lokomotorni sistem smo že po nekaj obravnavah odpravili težave s hrbtenico, sklepi, tetivami … ljudem, ki so imeli dolga leta zdravstvene težave kljub klasičnim medicinskim postopkom. Nekatere tako imenovane neozdravljive bolezni, kot je denimo hipotireoza, Hashimotov tiroiditis, nam je uspelo ozdraviti v kratkem času, tako kot jim je uspelo pred desetletji.

Od vse tehnike, ki jo uporabljamo, me je najbolj navdušila polarizacijska antena oziroma polarizacijski disk, ki mu pravimo Polaris.

In to je …
To je napravica, ki brez kakega električnega napajanja ali magnetnega delovanja dosega take učinke in rezultate, da si zasluži vso našo pozornost in se ji lahko samo čudimo. Polarizacijski disk je povsem enostaven in zelo učinkovit. Ob njem so postala vprašljiva vsa moja leta učenja in prizadevanja, saj sem spoznal, da lahko vsak človek, brez enega samega dne kakršnega koli učenja s to preprosto anteno postane najmočnejši vrhunski zdravilec.

 

Kaj vas je najbolj navdušilo?
Zdravljenje ščitnice. Za to žlezo vemo, da je dirigent celotnega organizma. Kadar je v hipo funkciji, začnejo organi naglo propadati. Pojavijo se težke avtoimunske bolezni, organizem se hitro stara. Če za ščitnico s polarisom poskrbimo le pet do deset minut na dan, tako da na vrat položimo ta lahek plastični disk, se ne samo rešimo hipotireoze, temveč pri zdravih ljudeh dosežemo izjemno vitalnost in pomlajevanje.

Kako polaris pomlajuje?
Zmanjšana hormonska aktivnost jajčnikov pospešuje staranje in povzroča vrsto bolezni, denimo osteoporozo, srčnožilne bolezni itd. Ko položimo polaris na spodnji del trebuha, stimulira in revitalizira jajčnike in s tem vzpostavi normalen hormonski status ter podaljšuje vitalnost in upočasnjuje staranje organizma.

In če ga damo višje na trebuh?
Če stimuliramo višje dele na trebuhu, se rešujejo dolgoletne težave s prebavo in zaprtjem; glede na hitrejše delovanje črevesja in vsega metabolizma pa se uravnoveša tudi telesna teža.

Kaj pa če damo disk na čelo?

Deluje na sinuse; nekateri bolniki niso mogli verjeti, kaj vse je prišlo iz njihove glave.

Pomaga pri spanju?

Da, položimo ga poleg postelje ali pa pod vzglavnik.

So polarisu priložena kaka navodila?
Da, dokaj natančna. Najbolj enostavno ga uporabimo tako, da ga damo na mesto, kjer je kaj narobe. Sicer pa nas navodila usmerjajo, kako ga polagamo na čakre. Tako polnimo energijske centre, ki oskrbujejo organe z vitalno energijo. 

Deluje na vse telo?
Seveda. Ni nobenega vidika zdravja, na katerega se ne bi odzval pozitivno. In pomembno je, da ni nobenega sevanja, nobenih magnetnih valov, nobenih stranskih učinkov. In da deluje prek oblačil.

Kaj pa če ga nimamo na sebi?
Deluje tudi v prostoru. Očisti prostor, denimo spalnico, dnevno sobo, pisarno, kjer delate s sodelavci. Izniči negativne energije, ki prihajajo od ljudi. Zato svetujem, da ga imate vedno v svoji bližini. Je neusahljiv vir življenjske energije. Opazujte razpoloženje družinskih članov ali sodelavcev. Prijetno boste presenečeni.

Kaj pa »pravijo« živali?

Če položite polaris na ležišče psa ali drugega hišnega ljubljenca, vam ne bo pustil, da mu ga vzamete. Instinktivno čuti, da mu dobro dene. Tako se odzivajo tudi majhni otroci. Godi jim in ga ne dajo nazaj. Deluje seveda tudi na rastline. Če ga položite pod cvetlični lonček, boste opazili dobrodejno spremembo na rastlini. Svetujem tudi, da ga položite pod kozarec, iz katerega pijete, pod hrano, ki jo jeste. Izboljša okus, očisti negativne energije …

Kako deluje?

Na principih čiste fizike, večkratno ojača dotok vitalne energije v naš organizem in ga vzpodbudi, da se sam pozdravi na povsem naraven način. Poveča priliv bioenergije. V našem organizmu imamo vse mehanizme samozdravljenja in vsa naravna zdravila, ki delujejo brez napak in se ne morejo predozirati.

Se čuti, kako deluje?
Vsakdo brez izjeme občuti neko dogajanje na določenem delu telesa. To je lahko povečana bolečina, pekoč občutek, pritisk, trganje, ščipanje, mravljinčenje, toplota pa tudi okrepljeno delovanje črevesja in podobno. Tisti s slabšim zdravjem imajo na začetku več tegob. Ampak to nas ne sme prestrašiti. To le dokazuje, da imamo na določenem mestu težavo in da je organizem že krenil, da to popravi. Vsak dan je teh neprijetnih občutkov manj in po nekaj dneh izzvenijo. Tedaj pač, ko je problem rešen ali so strupi odstranjeni.

J. V.

 

Zdravljenje z električnimi polji

Živa bitja oddajajo vibracijsko energijo in jo tudi prejemajo
George Lahkovsky je v letih od 1900 do 1940 povzročil pravcato zdravilsko revolucijo. Za zdravljenje je začel uporabljati večvalovno napravo za ustvarjanje električnih polj, ki jo še danes uporabljajo zdravilci po vsej Evropi in tudi v Sloveniji; bakrene zapestnice, s katerimi si še dandanes več kot milijon ljudi odpravlja ali vsaj lajša bolečine; in prekinjene bakrene kroge – današnja naprava z imenom Polaris. 

Briljantni znanstvenik je postavil hipotezo, da živa bitja oddajajo vibracijsko energijo in jo tudi prejemajo. Da bi teorijo preizkusil, je izumil radijski celični oscilator, s katerim je dokazoval, da je celica prenosnik in sprejemnik valov. Napravo je testiral v Franciji v bolnišnici Salpętričre na pelargonijah, ki so jim vcepili raka. Oscilirajoči krogi, sprva bakreni in kasneje iz različnih kovin, so bili brez umetnega spodbujanja učinkoviti pri zdravljenju pelargonij. Tako tudi Polaris zajema bioenergijo iz prostora brez vsakega vzpodbujanja, bodisi električnega ali magnetnega.

Zaradi omejenega dosega in učinkovitosti prvega kratkovalovnega oscilatorja je Lakhovsky razvil MWO – bolj učinkovito večvalovno napravo za ustvarjanje električnih polj, ki deluje na različnih valovnih dolžinah. V resnici je bila to ideja Nikole Tesle, na katerega se je Lakhovsky večkrat obrnil po pomoč. Učinek MWO-ja je preizkusil v več francoskih klinikah in s pomočjo te naprave ozdravil nekatere rakave paciente. Na vprašanje enega od prijateljev, zakaj ni vzel plačila za zdravljenje, je Lakhovsky odgovoril:

»Svoje življenje in ves svoj denar sem posvetil boju proti raku. Največja nagrada je, ko vidim, da so ubogi ljudje ozdravljeni s pomočjo moje naprave. Ni lepšega, kot videti paciente po mnogih letih še vedno zdrave in polne moči in v njihovih očeh videti zahvalo in spoštovanje. Zame je to več vredno kot vse nagrade in zahvale na svetu!«

Leta 1940 se je Lakhovsky, da bi se izognil nacizmu, preselil v ZDA. V New Yorku ga je pozdravil in sprejel zdravnik Disraeli Kobak, z MWO pa naj bi od leta 1941 do 1958 pozdravil več tisoč bolnikov, ki so trpeli za raznimi boleznimi. Umrl je leta 1942 v bolnišnici v Brooklynu, za posledicami nesreče. Med bivanjem v Ameriki ga je povozil avto in kljub njegovemu nasprotovanju so ga sprejeli v bolnišnico, iz katere se ni nikoli vrnil živ, kar je bilo mnogim sumljivo.

CELICE VIBRIRAJO


Po kakih petnajstih letih so večvalovno napravo za ustvarjanje električnih polj začeli uporabljati veterinarji, zdravniki in kirurgi za zdravljenje več bolezni, predvsem v Avstriji, Belgiji, Kanadi, Nemčiji, Luksemburgu, Monaku, Maroku, Italiji, na Filipinih, Portugalskem, v Rusiji, Španiji, San Marinu, Švici in ZDA.

George Lahkovsky kot odličen znanstvenik razlaga svojo teorijo celične oscilacije, po kateri so celice majhni vibrirajoči krogi, ki oddajajo ultrakratke elektromagnetne valove. Podobno kot valovi, ki jih oddajajo zvezde. Življenjski procesi na Zemlji se zgodijo zaradi resonance med celicami in valovi zvezd. Posledično kristalna struktura vpliva na absorpcijo in refleksijo vesoljnih valov. Lakhovsky je v knjigi L’Universion opisal teorijo univerzalnega vira življenja in materije.

Bistvo njegove tehnike ni močno elektromagnetno ali elektrostatično polje, ampak širok frekvenčni spekter s svojimi harmonijami in zelo visokimi napetostmi. Ob pravilni uporabi lahko ustvari ogromne količine kozmične energije.

Kozmična energija je glavni dejavnik pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja in harmonije v duševnem in fizičnem smislu. Ker oddaja pravilno vibracijo in polarnost, si človek lahko zelo hitro opomore in celo obnovi poškodovane celice.

RESONANČNI CIKEL

Večvalovna naprava za ustvarjanje električnih polj omogoča, da ustvarimo red iz kaosa; omogoča, da kozmična energija spet teče. Saj smo vsi energijske antene. Iz hrane dobimo le del energije, ki jo potrebujemo. Preostalo potrebno energijo dobimo drugje. Prav tako lahko shranimo te oblike energije v obliki čiste snovi.

Večvalovno napravo za ustvarjanje električnih polj uporabljajo marsikje, na primer za povečanje učinka homeopatskih zdravil. Z napravo lahko polariziramo vodo in tako razstrupljamo nečistoče oziroma strupene snovi. Okus vina postane polnejši, okus kave bolj gladek. Nekaj kapljic take vode omogoča, da rastline rastejo hitreje, lepše cvetijo in hitreje obrodijo sadove.

Lahkovsky je verjel, da ima sleherna naša celica minuto dolg resonančni cikel in če celice nihajo pravilno, smo lahko ljudje ali katerokoli drugo bitje zdravi. Če nek zunanji vir povzroči, da naše celice nihajo z različno hitrostjo, pa nastopi bolezen. V svoji knjigi Skrivnost življenja (The Secret of Life) je zapisal:
»Kaj je življenje? To je dinamično ravnovesje vseh celic, harmonija, ki nastane zaradi multiplega sevanja, zaradi katerega se celice odzivajo druga na drugo.
Kaj je bolezen? Bolezen je neuravnovešeno nihanje celic, vzrokov za to pa je več. Bolezen je boj med sevanjem mikrobov in celičnim sevanjem. Če prevladuje sevanje mikrobov, to vodi v bolezen.«

Dokazal je, da večvalovna naprava za ustvarjanje električnih polj omogoča, da naša telesa nihajo pravilno, medtem ko premočno ali moteno sevanje povzroči nepravilna nihanja.

B. Č.  

ODPRAVLJA DEBELOST
Da bi se znebili odvečne telesne teže, polagamo disk vsak dan na sredo trebuha med popek in prsnico za pet do deset minut.

POLAGANJE NA ČAKRE


1. čakra
 – Za 10 minut položite disk med noge, med genitalije in anus. Ali pa enostavno sedite nanj. (Za vse analne infekcije in infekcije zunanjih spolnih organov, neurejeno menstruacijo, srbenje vagine, vaginitis, vulvitis, vnetje urinskih kanalov, hemoroide, bolečine v penisu, impotenco, hipertrofijo prostate.)

2. čakra – Za 10 minut položite disk na spodnji del trebuha, nad sramno kost, na predel nad mehurjem. To je važna ginekološka točka. (Za vse menstruacijske motnje, vaginitis in povečan izcedek, srbenje vulve, sterilnost moških in žensk, urinarne težave, vnetja sečevodov, nekontrolirano in nočno mokrenje, hipertrofijo prostate, impotenco, napihnjenost črevesja, zaprtost, drisko, leno črevesje, krče, težave z ledvicami, lumbago, splošno slabost.)

3. čakra – Za 10 minut položite disk nad želodec, v vdolbino pod stikom rebrnih lokov. (Za prebavne in gastritične motnje, bolečine želodca, razjede na želodcu in dvanajsterniku, slabost, prebavne motnje, napihnjenost, glavobol, nespečnost, razbijanje srca, povišan krvni tlak, depresijo, vznemirjenost.)

4. čakra – Za 10 minut položite disk na sredino prsnice. (Za bronhitis, astmo, kašelj, probleme s srcem, bolečine v prsih, razbijanje srca, bolečine v dojkah, vznemirjenost.)

5. čakra – Za 10 minut položite disk na spodnji del vratu, v vdolbino nad prsnico. (Za tiroiditis, hipotireozo-Hashimoto, vse motnje ščitnice, bronhialno astma, bronhitis, težave v ustni votlini, težave z obzobnim tkivom in zobmi, vnetje grla in mandljev, apopleksijo.)

6. čakra – Položite disk na sredino čela, ne več kot dve do tri minute. Starejši še manj časa! (Za glavobole, težave z očmi in sluhom, sinuzitis, vrtoglavico.)

7. čakra – Položite disk na vrh glave, na črto, ki povezuje vrhove ušes. Ne več kot dve do tri minute. Starejši še manj časa! (Za živčne motnje, nespečnost, vse cerebralne motnje, apopleksijo, spazme, kontrakture.)

IZKUŠNJE UPORABNIKOV 

B. Š.:
 Disk sem sinoči imela na nočni omarici in sem spala do jutra kot dojenček. Sicer se že dva tedna ponoči zbujam s povsem preznojeno glavo, sem namreč v menopavzi.

V. D.: Spim s Polarisom poleg blazine. Zbudim se spočita in nimam več trdega vratu.

T. K.: Poškodovala sem si roko. Disk sem imela 10–15 minut na bolečem mestu in bolečina je povsem izginila, fantastično!

L. K.: Tri leta sem imela kljuvajoče bolečine v glavi 2 cm levo od temena. Vse so mi snemali, a niso nič našli, zdravila pa slabo primejo. Dajala sem si polaris na to mesto po 2 do 3 minute in bolečina je popolnoma izginila.

A. F.: Sedemletnemu sinu sem držala disk deset minut na trebuhu in potem ni zahteval hrane do pol devetih zvečer. Sicer je stalno lačen in bi jedel vsaki dve uri.

M. J.: Kupila sem Polaris in sem več kot zadovoljna. Čutim njegovo čudovito energijo. Najlepša hvala.