POLARIS DD


   energetický disk

 

 

Energija, ki zdravi in pomlajuje

Georges Lakhovsky & Nikola Tesla

POLARIS je preprosta elektronska naprava, s pomočjo katere lahko spoznate svojo  pravo energijsko naravo. Presenečeni boste nad novimi spoznanji o življenjski energiji in njenem izjemno pozitivnem vplivu na vsak vidik vašega zdravja in življenja.

Kolobarji oziroma prstani na disku so resnični antenski krogi ali spirale, ki lahko sprejmejo ali pošljejo energijo, ki jo večkratno  pomnožijo, podobno kot satelitska antena.

Življenjska energija je povsod okoli nas.

S POLARISOMv rokah postanete vrhunski zdravilec brez enega samega dneva vadbe.

POLARIS enostavno večkratno povečuje dotok življenjske energije (bioenergije) v naš organizem in ga spodbuja, da se sam zdravi na popolnoma naraven način, kar je sicer tudi edino mogoče.  V svojem organizmu imamo v bistvu vse mehanizme samozdravljenja in vsa naravna zdravila, ki nezmotljivo delujejo in jih ni mogoče predozirati.

Težave nastanejo, ko pride do padca ravni ali motenj v pretoku energije v organizmu, kar POLARIS uspešno nadomešča in rešuje.

Uporaba POLARISA je zelo široka; z njim si pomagamo pri ginekoloških in uroloških težavah, sterilnosti, PMS, klimakteričnih težavah, opešanem libidu in potenci, hemeroidih, obolenjih hrbtenice in sklepov, pljučnih in srčnih težavah, problemih žleze ščitnice in sinusov, glavobolu, nespečnosti in slabem počutju ...

Imamo že mnogo pozitivnih povratnih informacij o izkušnjah uporabnikov POLARISA, od navadnih ljudi do doktorjev medicine.

POLARIS vam bo v kratkem času povrnil veselje do življenja.

Potrebno je opomniti, da bo POLARIS, ki se bo nahajal v prostoru, kjer prebivate (dnevni sobi, spalnici ali, recimo, v pisarni v službi), očistil vaš prostor škodljivih elektromagnetnih sevanj in celo negativnih energij, poslanih od drugih oseb.  POLARIS je nepresahljivi vir življenjske enrgije. Kar opazujte razpoloženje sosedov ali pa sodelavcev v službi, ki imajo v prostoru POLARIS. Prijetno boste presenečeni.

POLARIS lahko nosite v torbici (ne moti ga mobilni telefon niti električne naprave), z njim lahko delujete na določeno točko na svojem telesu, če se pokaže potreba, kjer koli se nahajate, ali pa pomagate nekomu drugemu. Lahko ga vzamete s seboj tudi na letalo.

Polarizacijski disk položite na obolelo mesto ali na solarni pleksus (3. čakra točno nad želodcem) in čutili boste spremembo.  Včasih se bo bolečina povečala, preden vam bo odleglo. S polaganjem na solarni pleksus bo bolečina popustila.

Če nemirno spite, položite disk v bližino postelje in občutili boste spremembo v kakovosti sna.

Prisluhnite svojemu instinktu in ekperimentirajte po mili volji.

Otroci in živali  se nagonsko odzivajo na pozitivno energijo, zato vam pogosto ne bodo dovolili, da jim vzamete disk.

Zalivajte svoje rastline z vodo, ki je stala pol ure na polarizacijskem disku, ki ga lahko položite tudi naposredno na rastlino ali pod cvetlični lonček, da bo tako rastlina črpala njegovo energijo. Položite kristal na polarizacijski disk in napravili boste pravo fontano energije v bivalnem prostoru.

Če položite disk pod posodo s hrano, zlasti industrijsko obdelano, boste zaznali, da postaja okusnejša in užitnejša. Polarizacijski disk preusmerja in oddaja široki spekter frekvenc, ki celo vodo iz pipe (ki je pogosto neprijetnega vonja) naredi mehkejšo, okusnejšo, bistrejšo in polno energije.

 

Na disk prav tako lahko postavite vrč z vodo. Po tridesetih minutah boste dobili najučinkovitejši zdravilni napitek. Namesto mrtve nekoristne vode boste pili živo in energije polno vodo, mnogo prijetnejšega okusa, pili boste čisto energijo, več kot potrebno vašemu organizmu.

Disk nima svojega sevanja, namagnetenja in podobnega. Krožni kolobarji-antene, narejene iz posebne zlitine, enostavno povečujejo, polarizirajo in usmerjajo pretok energije, ki se nahaja povsod okoli nas.

Delovanje diska je neomejeno in ne rabi nobenega vzdrževanja.

Lepo je vedeti, da nič ni nemogoče! Kaj ne? Prihodnost se je na veliko začela!

www.zdravljenadar.com               dr Dino Tomić

 

POLARIS - fontana zdravja in mladosti

Posebna uporaba - dr. Dino Tomić

POLARIS je učinkovito sredstvo za povečanje priliva bioenergije (življenjske energije) v vaš organizem. Gre za čisto znanost oziroma učinke delovanja fizike. Danes vemo, da smo ljudje bitja elektromagnetne narave. Vsi, ki tega ne vedo, pa se bodo o tem osebno prepričali z uporabo polarizacijskega diska POLARIS.

Bolezen na fizični ravni nastane nekaj časa potem, ko pride do znižanja ravni in motenj v pretoku (zastoja) energije v našem organizmu.

POLARIS je moč uporabiti tako, da z njim polnite energijske centre (tako imenovane čakre), ki so po določenih delih telesa zadolženi za oskrbovanje organov z življenjsko energijo, ali pa ga polagate neposredno na obolela mesta ali tja, kjer imate težave.

      POMEMBNO OPOZORILO!

Med uporabo POLARISA utegnete občutiti živčno vzburjenje, senzacijo v določenih delih telesa, ki se lahko izrazi kot povečana, tudi pekoča bolečina, trganje, pritisk, zbadanje, povišana temperatura,  pospešeno delovanje črevesja in podobno. Tisti v slabšem zdravstvenem stanju bodo imeli bolj izražene težave.

Vendar vam vse to naj ne vzame poguma, ker samo opominja, da na tem mestu obstaja motnja in da jo organizem poskuša odpraviti. Teh občutkov ali senzacij bo z vsakim dnem uporabe diska vse manj in slednjič bodo izginili, oziroma ko bo težava na določenem mestu popolnoma odpravljena in se bo organizem očistil nakopičenih toksinov.  Priporočljiva je uporaba diska po 5 - 10 minut od 1. - 5. čakre, na 6. in 7. čakri (območje glave) pa od 2 do 3 minute, pri starejših oseba tudi manj časa.

Vse čakre lahko tretirate zaporedoma v enem zamahu. Na posameznih mestih zunaj energetskih centrov je mogoče uporabiti disk daljši čas, 10 - 20 minut dva do trikrat dnevno, na primer na obolelih sklepih, hrbtenici in podobno. Pred in po uporabi popijte kozarec vode zaradi detoksikacije. Najbolje je disk uporabljati zjutraj, kajti zvečer utegnete zaspati z njim na sebi. Poiščite kar najbolj sebi primeren način uporabe diska. Uporabiti ga je mogoče tudi skoz oblačila, saj ima popolnoma enak učinek kot v neposrednem stiku s kožo. Med eno uporabo lahko tretirate več mest. Disk ne zbira nobene energije kot kristali in njegovo trajanje oziroma delovanje je neomejeno. Uporabljajo ga lahko vsi člani družine, tudi hišni ljubljenci in celo vaše rastline. Položite disk pod cvetlični lonček ali neposredno na rastlino in opazujte učinek. Vsaka drugačna uporaba od opisane v navodilih je na svojo odgovornost.

1. ČAKRA: V ležečem položajo položite disk ob medenico prek  spodnjega perila (zavoljo čistoče) s kolobarji proti telesu. To je presledek med genitalijami in anusom.  Lako pa preprosto sedete nanj.

Indikacije: Vse analne infekcije in infekcije zunanjih spolnih organov, motnje v menstruaciji, pruritus (srbenje) vagine, vaginitis, vulvitis, uretritis (vnetje sečne cevi), hemeroidi, bolečine penisa, impotenca, hipertrofija prostate.

 2. ČAKRA: Položite disk na spodnji del trebuha, takoj nad sramnico; to je nad mehurjem, kjer je pomembna ginekološka točka.

Indikacije: Vse motnje menstruacije, vaginitis in vulvitis , pruritus (srbenje) vulve, sterilnost moških in žensk, urinarne težave, vnetje sečne cevi, nenadzirano uhanje urina in nočno mokrenje, hipertrofija prostate, impotenca, napihnjenost črevesja, obstipacija (zaprtje), diareja (driska), intestinalne funkcionalne motnje (leno črevesje), krči, ledvične težave, lumbago, splošna oslabelost.

3. ČAKRA: Položite disk nad želodcem pod spodjim rebrnim lokom.

Indikacije: Vse degestivne (prebavne) in gastrične motnje, bolečine v želodcu, čir na želodcu in dvanajsterniku, slabost, prebavne motnje, meteorizem (napenjanje črevesja), glavobol, nespečnost, razbijanje srca, povišani krvni tlak, depresija, vznemirjenost.

4. ČAKRA: Položite disk na sredino prsnice.

Indikacije: Bronhitis, astma, kašelj, srčne težave, bolečine v prsih, razbijanje srca, bolečine v dojkah, vznemirjenost.

5. ČAKRA: Položite disk na spodnjidel vratu, vdolbino nad prsnico.

Indikacije: Tireoiditis, hipotireoza,  motnji delovanja žleze ščitnice, brunhialna astma, bronhitis, težave z ustno votlino, dlesnimi in zobmi, vnetje grla in mandljev, apopleksija.

Žlezo ščitnico imenujejo dirigent celotnega organizma. Kadar ta ne deluje, kot je treba, prihaja do propadanja organov, hitrega staranja in vrste drugih zdravstvenih težav. Priporoča se obvezno tretiranje omenjene točke (5 - 10 minut)  zaradi obvarovanja splošnega zdravja in podaljšanja mladostnega videza.

6. ČAKRA: Položite disk na sredino čela, ne dlje kot 2 - 3 minute, pri starejših osebah še manj časa.

Indikacije: Glavobol, očesne motnje, motnje sluha, sinusitis, vrtoglavica.

7. ČAKRA:  Položite disk na vrh glave, na črto, ki povezuje vršička ušes, ne dlje kot 2 - 3 minute, pri starejših osebah še manj časa!

Indikacije: Pomembna točka za živčne motnje, nespečnost, vse cerebralne motnje, glavobol, apopleksijo, spazme (krče), kontrakture (skrčenja).

 Za nespečnost, prijeten spanec.

DEBELOST tretiramo z vsakodnevnim polaganjem diska na sredino trebuha, med popkom in spodnjim koncem prsnice, za čas 5 - 10 minut, in na peto čakro 5 - 10 minut za stimulacijo žleze ščitnice, ki pospešuje presnovo in uravnava težo.

Preostali načini uporabe diska zunaj čakr so lahko poljubni in odvisni od težav in vašega osebnega občutka. Kot že rečeno, bolni sklepi in druga problematična mesta lahko tretirate 10 - 20 minut  2 - 3 krat dnevno. Disk lahko nosite s seboj v torbici, ali pa ga imate doma v prostoru, kjer se največ zadržujete, ker bo čistil prostor vseh oblik negativne energije.

        POLARIS - dodatna pojasnila za uporabo

Ne odlepite nalepk, ker ne vplivajo na delovanje diska. Če pride do poškodbe in odrgnjenja laka, disk ne zgubiva svoje učinkovitosti. Najboljši čas za uporabo POLARISA je zjutraj, ko ste spočiti in lahko občutite vso njegovo moč. Čeprav učinkuje z obeh strani, obrnite k telesu pobarvano stran s kolobarji oziroma krogi (obleka ne zmanjšuje ućinka delovanja). Prvih 5 - 10 dni lako vsak dan tretirate vse čakre, kasneje pa je dovolj, če to storite enkrat do dvakrat na teden, razen če si tega želite pogosteje. Cone in energijski centri (čakre), ki so problematični, tretirajte vsak dan,  dokler težava oziroma bolečina ni odpravljena. Sčasoma, ko boste napolnili organizem z energijo, ne boste imeli tako burnih občutkov ob uporabi diska. Tedaj bodo vaše energijski kanali že očiščeni in organizem bo napolnjen z energijo. Ko bo energija prosto tekla skoz vaš organizem, bodo bolezni polagoma izginjale. Dovolj je uporaba diska enkrat dnevno na čakrah; najbolje na vseh čakrah zaporeddoma po 5 do 10 minut, na drugih mestih pa dva do trikrat (10 - 20 minut) dnevno, če je potrebno tretirati obolela mesta, sklepe ... V večernih urah smo utrujeni in raztreseni, dekoncentrirani , zato takrat ni priporočljiva uporaba diska, razen če je za to resnična potreba. Zvečer utegnemo zaspati z diskom na sebi, kar pa ni priporočljivo, da ne pride do predoziranja in posledično do neprijetnih senzacij. Če bi se kaj takega zgodilo (občutek tremorja, zmedenosti ...), se nekajkrat dnevno oprhajte z mlačno vodo, pijte dosti vode in za nekaj dni prekinite s tretmaji. Optimalno trajanje tretmajev je navedeno v navodilih za uporabo POLARISA, vsaka drugačna raba diska pa je na osebno odgovornost.  V primeru, da bi občutili obremenitev organizma,  skrajšajte čas ekspozicije, ali pa za nekaj dni prekinite s tremaji. Starejše osebe v slabem zdravstvenem stanju morajo začeti  z zelo kratkimi ekspozicijami, 3 - 6 minuta na vsakem centru (čakri), ker njihov organizem ne more naenkrat sprejeti tolikšne količine energije. Disk ponoči naj ne bo pod blazino ali pod posteljo, temveč poleg ali v bližini postelje, v kateri spite (oddaljen največ 1 meter).  Najbolje boste disk uporabljali, če boste sami našli optimalno mero tretmajev. Vsi imamo svoje osebne potrebe po hrani in vodi, enako pa je tudi z energijo. Pretiravanje ni v ničemer koristno.  Kot vemo, da sta sončna energija in sončenje izjemno blagodejna za naše zdravje, vemo tudi, kakšni so občutki, ko se s tem pretirava. Organizma torej ni treba siliti in obremenjevati z odvečno energijo, ker okrevanje v kratkem času ni mogoče.  Nikar hiteti ampak potrpežljivo s pravo mero napajajte z energijo svoje celice in ves organizem, spodbujajoč ga k samoozdravitvi na povsem naraven način, kar je sicer edino mogoče.

Dr. Dino Tomić