POLARISZ DD 


    energia korong


   

 

Energia, ami gyógyít és megfiatalít

Georges Lakhovsky & Nikola Tesla

 A POLARIS egy egyedülálló elektronikai berendezés, melynek segítségével Ön megismerheti önmaga valódi energetikai tulajdonságait. Ez a berendezés el fogja Önt kápráztatni, miközben új ismeretekkel gazdagodik az életerőről és annak lenyűgöző pozitív hatásairól az élet és egészségmindenterületén.

A lemezen található gyűrűk valódi sugárzó körök, illetve tekercsek, amelyek képesek fogadni és kisugározni az energiát, miközben többszörösen felerősítik azt. Hasonlóan működnek, mint például a műholdas antennák.

Az életerő mindenhol ott van körülöttünk.

A POLARIS-szal a kezében Ön kiváló gyógyítóvá válhat egyetlen napnyi tanulás nélkül. A POLARIS ugyanis többszörösen felerősíti az életerő (vagyis a bioenergia) áramlását a szervezetünkben, ezzel arra ösztönözve azt, hogy testünk önmagát természetes módon gyógyítsa, ami egyébként a gyógyulás egyetlen lehetséges módja.

Mi emberek lényegében rendelkezünk valamennyi gyógyító folyamattal és természetes gyógyszerrel a szervezetünkben, amelyek hibátlanul hatnak, és nem is lehet őket túladagolni.

A gond mindig akkor jelentkezik, ha a szervezetünkben az energiaszint lecsökken, vagy probléma.

Jelentkezik az energia áramlásában, amit a POLARIS nemcsak hatékonyan kompenzál, hanem meg is old. A POLARIS nagyon széles területen alkalmazható: nőgyógyászati és urológiai problémák, meddőség, PMS, változókori nehézségek, csökkent libidó és potenciazavarok, aranyér, gerinc és ízületi fájdalom, túlsúly, székrekedés és egyéb bélproblémák, mindenfajta fájdalom, tüdő és szívproblémák, pajzsmirigy és arcüreg problémák, fejfájás, álmatlanság és rossz közérzet is kezelhető vele.

A POLARIS felhasználóitól – orvosoktól és egyszerű emberektől – már nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk.

A POLARIS az Ön életébe is rövid idő alatt visszahozza a boldogságot.

Feltétlenül meg kell említenünk, hogy a POLARIS – amennyiben abban a helyiségben tartja, ahol tartózkodik (a nappaliban, a hálószobában vagy a munkahelyén, az irodában) –, megtisztítja a káros elektromágneses sugaraktól, sőt mi több, a mások által kisugárzott negatív energiáktól is.

A POLARIS tehát kiapadhatatlan forrása az életerőnek. Figyelje csak meg családtagjainak vagy munkatársainak a hangulatát, akik a POLARIS-szal egy helyiségben tartózkodnak. Kellemesen meg fog lepődni…

A POLARIS-t viheti a táskájában (nem zavarja a mobiltelefon vagy egyéb elektromos berendezés), szükség esetén kezelheti vele testének egyetlen pontját, bárhol is tartózkodik. Vagy segíthet vele bárki másnak. Repülőgépen utazva is használhatja. Helyezze a polarizáló korongot a beteg területre vagy a napfonat csakrára (más néven solar plexus-ra, ez a harmadik csakra pontosan a köldök mögött, ezért sokszor köldökcsakrának is nevezik), és máris észlelni fogja a változást.

Sokszor azonban a fájdalom felerősödik, mielőtt teljesen megszűnne. Amikor a napfonat csakrára helyezi a POLARIS-t, teljesen ellazítja majd Önt. Ha nyugtalanul alszik, tartsa a korongot az ágya közelében, és tapasztalni fogja az álom minőségének pozitív változását.

Kövesse megérzéseit, és kísérletezzen kedvére. A gyermekek és az állatok ösztönösen érzékelik a jó energiákat, és sokszor nem fogják majd engedni, hogy Ön elvegye tőlük a korongot.

Öntözze a növényeit azzal a vízzel, amit fél óráig a polarizáló korongon tartott, vagy helyezze a korongot közvetlenül a növényre vagy a növény cserepe alá, hogy kihasználhassa energiáját. Helyezzen egy kristályt a korongra, legyen ez valódi energiaforrás abban a helyiségben, ahol tartózkodik. Amennyiben a korongot ételt tartalmazó edény alá helyezi, érezni fogja, hogy mennyivel ízletesebbé és könnyebben emészthetővé válik (különösen a gyárilag feldolgozott élelmiszer).

A polarizáló korong megfordítja és sugározza a frekvenciák széles tartományát, ami még a csapvíz ízét is kellemesebbé, lágyabbá és energetizáltabbá varázsolja.

Helyezzen egy kancsó vizet a korongra, és 30 perc elteltével a leghatékonyabb gyógyító folyadékot kapja. A halott és értéktelen víz helyett egy élő és energetizált vizet ihat, aminek az íze is sokkal kellemesebb. „Nyers energiát” fogyaszthat, amire szervezetének felettébb nagy szüksége van.

A korongnak nincs saját sugárzása vagy mágnesessége. A körgyűrűk, antennák egy különleges ötvözetből készültek, amelyek egyszerűen felerősítik, polarizálják és irányítják az áramló energiát, ami körülöttünk mindenhol megtalálható. A korong korlátlan élettartamú, és nem igényel semmilyen karbantartást. Ugye milyen jó tudni, hogy semmi sem lehetetlen? Hiszen a jövő már elkezdődött!                                      

www.zdravljenadar.com                   Dr Dino Tomić

                                

POLARIS Az egészség és a fiatalság forrása

Alkalmazási terület – Dr Dino Tomić

A POLARIS nagyon hatásos eszköz az életerő (bioenergia) beáramoltatására az emberi szervezetbe. Működésének alapja tudományosan bizonyított, hatásait és működését a fizika tudománya magyarázza meg. Ma már kétségbevonhatatlanul tudjuk, hogy elektromágneses természetű élőlények vagyunk. Ezt mindenki megtapasztalhatja személyesen is a POLARIS

használatával, akár érti annak működési elvét, akár nem.

A betegégek fizikai szinten jelennek meg általában azt követően, hogy a szervezetünk energiaszintje lecsökken, vagy zavar (blokk) keletkezik az energia áramlásában.

A POLARIS alkalmazható a test energetikai központjainak (csakráinak) töltésére, amik a területeik alapján hozzájuk rendelt szerveink energetikai ellátásáért felelnek. De közvetlenül a beteg vagy problémás területekre helyezve is használható.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: a POLARIS használata az alábbi mellékhatást válthatja ki a test egyes területein: felerősödő fájás, égető érzés, tépő, nyomó, átforrósodó vagy csípő érzés, felerősödő bélműködés stb. A rosszabb egészségügyi állapotú személyek erőteljesebben

tapasztalhatják meg a kellemetlen mellékhatásokat.

Mindez ne ijesszen el senkit, mert ezek a tünetek csupán azt jelzik, hogy az adott területen rendellenesség van, és a szervezet megkezdte annak rendezését. Ezek a szimptómák a használat folyamánmindenegyes nappal csökkenni fognak, míg teljesen meg nem szűnnek. Vagyis amíg az

adott területen az akadályok teljesen el nem hárulnak, és a szervezet meg nem tisztul az összegyűlt méreganyagoktól.

A POLARIS-t 5-10 percig használja az 1-5. csakrára, de a 6-os és 7-es a csakrákra (a fej területén) csak 2-3 percre (az idősebb személyeknél még ennél rövidebb idő is elegendő). Egy alkalommal akár az összes csakrát is kezelheti. Lokálisan, vagyis az energetikai központokon kívüli

területeken, pl. fájó ízületek, gerinc stb. hosszabb ideig is alkalmazhatja (10-20 percig naponta 2-3 alkalommal). Az alkalmazás előtt és után igyon meg egy-egy pohár vizet a méregtelenítés elősegítésére. Legjobb reggel használni a korongot, mert este elalhat a felhelyezett koronggal a testén. Találja meg a legkedvezőbb egyéni mértéket önmaga számára. A korongot használhatja a

ruházaton keresztül is, az ugyanolyan hatékony, mint közvetlenül a bőrre helyezve. Egy kezelés folyamán több pontot is kezelhet. A korong a kristályokkal ellentétben nem gyűjt magábasemmilyen energiát, hatása viszont korlátlan ideig megmarad. Mindenki használhatja a családban,

még a házi kedvencek és a növények is. Ez utóbbiak estében helyezze a korongot a virágcserép alá vagy közvetlenül a virágra, és figyelje a hatását.

Mindenegyéb, a használati útmutatóban leírtaktól eltérő használati módot kizárólag a saját felelősségére alkalmazhat!

1.CSAKRA. Helyezze a korongot a gátra, a lába közé, higiéniai okokból a ruhán keresztül, fekvő állapotban, úgy, hogy a gyűrűk a test felé legyenek. A másik lehetőség, hogy ráül a korongra.

Alkalmazási területek: minden anális fertőzés, a külső nemi szervek irritációja, menstruációs zavarok, hüvelyi viszketés (pruritus), hüvelygyulladás (vaginitis), a szeméremtest gyulladása (vulvitis), húgyúti gyulladás (uritritis), aranyér, a hímvessző fájdalma, merevedési zavar, a dülmirigy (prosztata) megnagyobbodása.

2. CSAKRA. Helyezze a korongot az alhasi részre, közvetlenül a szeméremcsontra, a húgyhólyag feletti területre. Ez egy nagyon fontos nőgyógyászati pont.

Alkalmazási területek:mindenmenstruációs zavar, a hüvely és a szeméremtest gyulladása (vaginitis, vulvitis), hüvelyi viszketés, férfi és női meddőség, vizelési problémák, húgyúti fertőzés, inkontinencia és éjszakai vizelés, a dülmirigy (prosztata) megnagyobbodása, merevedési zavar,

puffadás, székrekedés, hasmenés, funkcionális emésztőszervi betegségek, görcsök, veseproblémák, derékfájás (lumbágó), általános gyengeség.

3.CSAKRA. Helyezze a korongot a gyomor fölé, a bordaívek alá.

Alkalmazási területek: minden emésztési és gyomorprobléma, gyomorfájdalom, gyomor- és nyombélfekély, hányinger, emésztési gondok, haspuffadás (meteorit), fejfájás, álmatlanság, szívdobogás, magas vérnyomás, depresszió, nyugtalanság.

4. CSAKRA. Helyezze a korongot a mellcsont közepére.

Alkalmazási területek: hörghurut (bronchitis), asztma, köhögés, szívproblémák, mellkasi fájdalom, szívdobogás, mellfájdalom,nyugtalanság.

5. CSAKRA. Helyezze a korongot a nyak alsó részére, a mellcsont feletti mélyedéshez.

Alkalmazási területek: pajzsmirigygyulladás (tireoiditis), a pajzsmirigy elégtelen működése (hipotireózis), Hashimoto-tireoiditisz ésmindenegyéb pajzsmirigy-rendellenesség, asztma bronchiále, hörghurut (bronchitis), szájüregi, fog- és fogínyproblémák, torok- ésmandulagyulladás, stroke.

A pajzsmirigyet a szervezet karmesterének is nevezik. Amikor zavar keletkezik a működésében, akkor a szervek leállása, korai öregedés és egyéb egészségügyi problémák jelentkeznek. Ennek a pontnak a kötelező kezelésére 5-10 percet szánjunk az általános egészség és a fiatalos megjelenés megőrzésére, meghosszabbítására.

6.CSAKRA. Helyezze a korongot a homloka közepére 2-3 percen keresztül, idősebb személyek esetén akár rövidebb idő is elegendő lehet.

Alkalmazási területek: fejfájás, látászavar, hallászavar, arc- és homloküreg-gyulladás (sinusitis), szédülés.

7. CSAKRA. Helyezze a korongot a feje tetejére, a füleket összekötő vonalra 2-3 percen keresztül, idősebb személyek esetén akár rövidebb idő is elegendő lehet.

Alkalmazási területek: fontos pont az idegi problémákra, álmatlanságra,mindenagyi zavar, fejfájás, stroke, görcs (spasmus), ízületi mozgásbeszűkülés (kontraktúra) estén.

Álmatlanság, nyugodt alvás.

Túlsúly esetén a korongot helyezze naponta 5-10 percre a has közepére, a köldök és a mellcsont közé, majd az 5. csakrára, így serkentve a pajzsmirigyet, ami felgyorsítja az anyagcserét és szabályozza a túlsúlyt.

A csakrákon kívüli területek esetén a használati módok szabadon alkalmazhatók a probléma fajtájától függően, az Ön személyes tapasztalatai alapján. Ahogy korábban is említettük, a fájdalmas ízületek és más területek 10-20 percig kezelhetők naponta 2-3 alkalommal.

A korongot akár magával is viheti, vagy tartsa abban a helyiségben, ahol a legtöbbet tartózkodik, mert a korong megtisztítja a környezetét is a negatív energiáktól

POLARIS - kiegészítő információ a felhasználáshoz

Ne távolítsa el a címkéket, ezek nem befolyásolják a korong működését.

A korong hatékonysága a védőlakk sérülése vagy lepergése esetén sem csökken.A POLARIS korongot legjobb reggel használni, amikor Ön kipihent, és jobban érzékeli a hatását. Bár mindkét oldala hatékony, de inkább a színes, gyűrűs oldalát fordítsa a teste felé (a ruházat nem csökkenti a hatását).Az első 5-10 napban kezelje az összes csakrát naponta, később heti 2-3 alkalommal is elegendő.A problémás energetikai zónákat és központokat (csakrák) kezelje mindaddig naponta, míg a problémák meg nem szűnnek. A szervezet energiájának feltöltése után már nem fog olyan

erőteljes reakciókat tapasztalni, mint a feltöltődési időszakban, mivel energetikai csatornái már megtisztultak, szervezete már feltöltődött. Amikor az energia szabadon áramlik a szervezetében, a betegségek szépen lassan el fognak tűnni. A POLARIS korongot elegendő csakránként naponta egyszer 5-10 percig alkalmazni egy-egy kezelés alkalmával. A többi energetikai központokon kívüli helyen (a fájdalmas pontokon, ízületeken stb.) használja szükség szerint naponta 2-3 alkalommal 10-20 percig. Mivel az esti órákban általában fáradtak vagyunk és csökken a koncentrációnk, ilyenkor nem

ajánlott a korong használata, csak ha feltétlenül szükséges. Este előfordulhat, hogy elalszunk a kezelés közben a koronggal a testünkön, ami nem kívánatos, mert túladagolásból fakadó tünetünk, reakciók léphetnek fel. Ha ez mégis megtörténne Önnel (és remegést, szédülést tapasztal…), tusoljon le naponta néhányszor langyos vízzel; bőségesen igyon vizet, valamint szakítsa meg a kezeléseket néhány napra. A kezelés ideális időtartama az útmutatóban részletesen meg van adva, a korong ettől eltérő használata csak saját felelőségre történhet. Amennyiben megterhelőnek érzi a kezelést, csökkentse annak időtartamát vagy szüneteltesse a kezeléseket néhány napig. Az idősebb és a rosszabb egészségi állapotú személyek egy nagyon rövid kezeléssel kezdjenek (mindössze 2-3 perc csakránként), mert az ő szervezetük nem képes magasabb energiamennyiség áramoltatására.

Éjszaka a korongot ne tartsa az ágyban vagy a párnánk alatt, hanem az ágy közelében vagy mellette, legmegfelelőbb az 1 méteres távolság!

A korong használatának a legjobb módját Ön fogja kitapasztalni. Ahogy mindannyiunknak más és más az ideális mennyiségű élelem, ugyanúgy igaz ez az energiára is. A túlzások egyik esetben sem hasznos. Ahogyan tudjuk, hogy a napfény és napozás mennyire hasznos és jótékony a szervezetünkre nézve, úgy azt is ismerjük, milyen az, amikor túlzásba visszük a napozást.

A szervezetünket nem szabad feleslegesen terhelni energiával sem, mivel gyors felépülésre sajnos nincs lehetőség.

Nem szabad tehát sietni, ehelyett türelmesen és mértékkel tápláljuk energiával a sejtjeinket, illetve teljes szervezetünket, így segítve a teljesen természetes kiteljesedést és gyógyulást.                    

Dr Dino Tomić